Yüksekokulda Hijyen Eğitimi

Halk Eğitim Merkezi ile ortaklaşa eğitim programı düzenlendi.

Reklam
Yüksekokulda Hijyen Eğitimi
07 Aralık 2020 - 14:31
Reklam
Gördes Meslek Yüksekokulu ile Gördes Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde eğitim programı düzenlendi. MEB Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğünün onayladığı 'Salgın Döneminde Hijyen Kuralları' isimli eğitim programı Gördes Meslek Yüksekokulu konferans salonunda gerçekleşti.
Gördes Meslek Yüksekokulu Yönetim kadrosu ve idari personelin tamamının katıldığı eğitim kapsamında; personele salgın döneminde nasıl davranılacağı, işyerinde ve gündelik hayatta hangi önlemlerin alınacağı konusunda bilgilendirmeler yapıldı.
Meslek Yüksekokul Müdürü Doç.Dr. Selim DURAMAZ; 'Rektörümüz Sayın Prof.Dr. Ahmet ATAÇ öncülüğünde hijyen kurallarının üniversitemizde en üst seviyede uygulanması çerçevesinde, salgın süresince ve salgın sonrası dönemde öğrencilerimize en uygun sağlık koşullarında eğitim-öğretim hizmeti sunabilmenin kaygısıyla böyle bir program düzenledik' dedi.
Eğitim sonrasında Gördes Halk Eğitim Merkezi Müdürü Basri Güler, Yüksekokul Müdürü Doç.Dr.Selim Duramaz ve Öğretim Görevlisi Bahadır Bilge Aycan'a sertifikalarını takdim etti.
Reklam
Reklam
Bu haber 14017 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum