Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Yüzme Havuzu İçin İkinci Protokol

Projenin yapımına Büyükşehir de dahil oldu.

Reklam
Yüzme Havuzu İçin İkinci Protokol
22 Mayıs 2018 - 00:01
Reklam
Reklam
Gördes Belediyesinin proje sahibi olduğu yarı olimpik kapalı yüzme havuzunun ilk protokolü Spor Toto Teşkilatıyla geçtiğimiz aylarda yapılmıştı. Aynı projeye bu kez Manisa Büyükşehir Belediyesi de dahil oldu ve 2. protokol imzalandı.
Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Mayıs ayı ikinci oturumu sonrasında Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol ile birlikte protokolü imzaladı.
   Protokol kapsamında 3 milyon liraya mal olması beklenen proje ile Gördes'e Spor Salonu, Aqua Park ve Yüzme Havuzu kazandırılacak. Yarı Olimpik kapalı yüzme havuzu içerisinde aquapark, yetişkin yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, kafeterya, kır düğün salonu, oyun parkı gibi özellikler de bulunuyor. Spor Toto Teşkilatı ve Manisa Büyükşehir Belediyesi imzalanan protokolle projeye birer buçuk milyon liralık taahhütte bulundu. Tahmini rakam aşılırsa üzeri Gördes Belediyesi'nce karşılanacak.
İmzalardan sonra açıklama yapan Başkan Muhammet Akyol : 'Gördes'te yüzme havuzu büyük bir eksiklikti. Futbol stadımızın hemen yanında oldukça prestij bir projeyi hayata geçireceğiz. Bildiğiniz üzere belediyemizin sahibi olduğu bu önemli projede ilk protokolü Spor Toto Teşkilat Başkanımız Mehmet Kasapoğlu'yla imzalamıştık. İkinci protokolü de Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'le imzaladık. Ben her iki başkanımıza ve kurumumuza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Gördes'imize, gençlerimize ve çocuklarımıza hayırlı, uğurlu olsun" dedi.
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ise, 'Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak biz de kalan 1 buçuk milyon lirayı bu protokolle taahhüt altına alıyoruz. Tahmini rakam üzerinde ihalede herhangi bir rakam söz konusu olursa değerli Gördes Belediye Başkanımız bu bedeli karşılamayı taahhüt ediyor. Hayırlı uğurlu olsun. İnşallah prosedür işlemleri tamamlanır tamamlanmaz startı verilir' diye konuştu.
Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Kasapoğlu yaptığı açıklamada ; 'Spor Toto Teşkilatı olarak ülkemizin dört bir yanında gençlerimize birçok proje kazandırıyoruz. Başkanımız bizlere böyle bir taleple geldi. Spor Toto Teşkilatı olarak bizler de destek olduk.  Bu projeyi Gördesli vatandaşlarımıza, çocuklarımıza, ailelerimize armağan ediyoruz. Gördes'e hayırlı olsun' dedi. 
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 3935 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum