Yüzme Havuzunun Protokolü İmzalandı

Başkan Akyol ve Spor Toto Müdürü Kasapoğlu imzaları attı.

Reklam
Yüzme Havuzunun Protokolü İmzalandı
21 Ekim 2017 - 01:05
Gördes'e yapılması planlanan yarı olimpik kapalı yüzme havuzunun ilk protokolü  Spor Toto Teşkilat Başkanlığı'nda imzalandı.
Gördesli vatandaşları sevindirecek yarı olimpik kapalı yüzme havuzunun ilk protokolünü Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Kasapoğlu'yla birlikte imzalayan Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, bu önemli projeye verdiği destekten dolayı Başkan Kasapoğlu'na Gördesli hemşerileri adına şükranlarını sunduğunu ifade etti.
Gördes'in yıllardır hayal ettiği yarı olimpik kapalı yüzme havuzu yanında futbol sahasının bulunduğu 36 ada 33 parsel numaralı alana yapılacak. Yarı Olimpik kapalı yüzme havuzu içerisinde aquapark, yetişkin yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, kafeterya, kır düğün salonu, oyun parkı gibi özellikler de bulunuyor. Futbol sahasıyla, kapalı halı sahasıyla ve ilk protokolü imzalanan yarı olimpik kapalı yüzme havuzuyla oluşacak spor kompleksi Gördeslilerin cazibe merkezi olacak. 
Başkan Kasapoğlu; 'Spor Toto Teşkilatı olarak ülkemizin dört bir yanında gençlerimize bir çok proje kazandırıyoruz. Başkanımız bizlere böyle bir taleple geldi. Spor Toto Teşkilatı olarak bizler de destek olduk.  Bu projeyi Gördesli vatandaşlarımıza, çocuklarımıza, ailelerimize armağan ediyoruz. Gördes'e hayırlı olsun' dedi.
Gördes'te gençlerin ve çocukların bu habere çok sevineceğini söyleyen Başkan Akyol, 'Futbol stadımızın hemen yanında oldukça prestij bir projeyi hayata geçireceğiz. Bugün bunun ilk protokolünü imzaladık. Gördes'te yüzme havuzu büyük bir eksiklikti. Hayal edilen tüm projeler gerçek oluyor. Bizlere gerek futbol sahası projemizde, gerekse şimdi olduğu gibi yüzme havuzu projemizde desteklerini esirgemeyen Spor Toto Teşkilat Başkanımız Mehmet Kasapoğlu'na tüm hemşerilerimiz adına şükranlarımızı sunuyorum. Gördes'imize, gençlerimize, çocuklarımıza hayırlı olsun" dedi.
Reklam
Reklam
Bu haber 4213 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum