Gençlik Haftası Harika Konserle Final Yaptı

Aydan Kahraman'ın şarkılarına gençler coşkuyla eşlik etti.

Reklam
Reklam

İlçemizde gençlik haftası münasebetiyle pek çok etkinliğe imza atıldı. Gördes Gençlik Merkezi hafta boyunca geçlerin nabzını tuttu. Masa Tenisi ve Langırt turnuvalarında gençler kıyasıya yarıştı. Bisiklet turunda genç pedallar ilçe merkezinde gezintiye çıktı. Gençlik Merkezi bahçesindeki açık hava sinema gösterimi ve karaoke yarışmasında ilçemiz ilkleri yaşadı.
Millet Bahçesinden start verilen Doğa Yürüyüşüne Belediye Başkanı İbrahim Büke, İlçe Jandarma Komutanı J.Kd.Bçvş Ercan Kartepe, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Coşkun Çelik, İlçe Gençlik ve Spor Müdür Vekili Fatih Çetintaş, Gençlik Merkezi Müdür Vekili Hatice Cavuldak, CBÜ Gördes MYO öğrencileri ve vatandaşlarımız katıldı. Ortatepeyi dönüş noktası olarak belirleyen doğa yürüyüşçüleri burada Yüzme Antrenörü Uğur Erünal önderliğinde kültür fizik hareketleri yaptı. 6 kilometrelik parkur tekrar Millet Bahçesine dönüşle tamamlandı. Başkan Büke tarafında burada yürüyüş yapanlara kahvaltı ikram edildi.
İlçe Kaymakamlığı, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile Gördes Belediyesinin organize ettiği tiyatro gösterisi Belediye Kültür Sarayında sahnelendi. Asker Makbule tiyatro oyununa vatandaşlarımız büyük ilgi gösterdi.
19 Mayıs akşam üzeri düzenlenen Fener Alayında öğrenciler ve vatandaşlarımız Devlet Hastanesi yolunda toplanarak harekete geçti. Kaymakam Muhammet Özyüksel ve Belediye Başkanı İbrahim Büke korteje önderlik etti. Türk bayrakları ve Atatürk posterleriyle prestij caddesinde yürüyen korteje, vatandaşlarımız evlerinin balkonlarından alkışlarla eşlik etti. Şehit Makbul Meydanına gelen fener alayı, konser öncesinde toplanarak çeşitli marşlar söyledi.
AYDAN KAHRAMAN KONSERİNDE BÜYÜK COŞKU
Gördes Belediyesinin gençlik haftası etkinlikleri için organize ettiği Aydan Kahraman konseri, fener alayı sonrasında Şehit Makbule Hanım Meydanında düzenlendi. Konserin başlangıcında mikrofona geçen Başkan Büke: “Seçim gecesi gençlerimize verdiğimiz eğlence sözünü bu gece yerine getiriyoruz. Gördes bundan sonra müziğin, sanatın ve eğlencenin her zaman yaşandığı bir şehir olacak. İnşallah vaatlerimiz bir bir yerine getirmeye devam edeceğiz. Sizlere Belediye Başkanı olarak hizmet etmekten şeref duyuyorum, hepinize iyi eğlenceler diliyorum” dedi. Büke konser esnasında gençlerle birlikte dans etti, tempo tuttu.
Türk Pop Müziğinin sevilen şarkılarını seslendiren Aydan Kahraman konserinde coşku zirveye çıktı. Gece yarısında kadar süren konseri başta gençler olmak üzere yüzlerce vatandaşımız ilgiyle takip etti.