Gördes Gazetesi 39.Yılına Girdi

Gazetemiz yayın hayatında, 39’ncu yıla girmenin heyecanını yaşıyor. Yayın hayatına 5 Ağustos 1985 yılında haftalık olarak başlayan gazetemiz, neşriyatını bugüne kadar aralıksız olarak devam ettirdi.
            1 Nisan 2023 tarihinden itibaren, mevzuat gereği, gazetemiz haftada 2 gün çıkmaya başladı. Haftanın pazartesi ve perşembe günleri yayınlanan Gördes gazetesi, ilçemizin sosyal ve kültürel hayatını daha da renklendirdi.
            Bugüne kadar on binlerce haber, araştırma yazısı, makale, kültürel yazılar neşreden Gördes Gazetesi, kelimenin tam anlamıyla bir kültür hazinesi haline geldi. Ev, çarşı, kırsal mahallelerde büyük ilgi gören gazetemiz, sürekli aranma ve okunma başarısı gösterdi.
            39. yıl münasebetiyle bir açıklama yapan, gazetemizin başyazarı Ahmet İnce şunları söyledi:
            “40’a merdiven dayamak, aslında bir değil, birkaç ömür demek. Başladık, bugünlere geldik. Nasıl geldik, anlatması ve izahı çok zor. Bu aslında bir başarı hikâyesidir. O hikâyeyi yazanların arasında bulunmak, benim için bir gurur vesilesidir.
            İnatla, sabırla, fedakârlıklarla bugünlere geldik.
            Başta Cengizhan Erdeme teşekkürlerimi sunuyorum. 18 yıl beraber çalıştığımız merhum Ali Cenap Erdem’i rahmetle yâd ediyorum. Bu gazetenin sayfalarında yazan, onlarca hemşerime minnettarım.
            Biz bu gazete yaşasın diye çalıştık. Gördes halkı da yaşaması için büyük destek verdi. Onlara da ayrıca şükranlarımı sunuyorum..”