Gördesli Modifiyeciler Kupayla Döndü

Yunusemre Belediyesi ve Cadde Manisa Modifiye Araçlar Derneği işbirliği ile bu yıl 6.sı düzenlenen, Cadde Manisa Tunning Festivali’nde yüzlerce araç modifiye tutkunlarının beğenisine sunuldu. Ortaköy Mesire Alanındaki festivalde araçlar görücüye çıktı.
Avrupa Güzellik, Ticari Güzellik, Tofaş Güzellik, Drift ve Desibel kategorilerinde yarışan araçlar kıyasıya rekabet etti. Festivale Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Emine Özge Arslan, CHP Yunusemre İlçe Başkanı Mehmet Arslan da katıldı.
Modifiye araç festivaline ilçemizden katılım sağlayan iki otomobil kupa kazandı. Gördesli gençlerin oluşturduğu Ustam Çakal grubunun 15 aracı festival alanında büyük ilgi çekti. Gördes ekibinden 2 aracın dereceye girmesi göğsümüzü kabarttı.
Tofaş güzellik kategorisinde Okan Çakal, 45UC168 plakalı aracıyla 3. Olarak kupa kazandı. Aynı yarışmanın ses desibel stok pro1 kategorisinde yarışan Ahmet Emre Karaaslan da 35HVL88 plakalı aracıyla 3.’lük kazanarak kupanın sahibi oldu.  
Ustam Çakal grubuyla Gördes’te modifiye tutkunlarına öncülük ettiklerini belirten Okan Çakal, daha önce de pek çok yarışmada madalya ve kupa kazandıklarını ifade ederek, bundan sonraki festivallere de hazırlanacaklarını belirtti.
Gördes ekibinin festival sponsorluklarını Stil Berber Salonu sahibi Zafer Çakal, Sanayi Esnaflarından Oto As Yedek Parça sahibi İsmail Artunç ve Gördes Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Serdar Özcan üstlendi. Ustam Çakal ekibinin araç sahipleri, sponsorlara teşekkürlerini dile getirdi.