Meslek Yüksekokulu 29.Dönem Mezunlarını Uğurladı

Okul bahçesindeki törene MCBÜ Rektörü Prof.Dr.Rana Kibar da katıldı.

Reklam
Reklam

      Manisa Celal Bayar Üniversitesi Gördes Meslek Yüksekokulu, 29.Dönem mezunlarını görkemli bir törenle uğurladı. Okul bahçesinde gerçekleştirilen törene MCBÜ Rektörü Prof.Dr.Rana Kibar, MCBÜ Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Ahmet Çetin, Gördes Belediye Başkanı İbrahim Büke, Gördes MYO Müdürü Doç.Dr.Selim Duramaz, İlçe Gençlik ve Spor Müdür Vekili Fatih Çetintaş, KYK Gördes Yurt Müdürü Ahmet Yıldırım, Gençlik Merkezi Müdür Vekili Hatice Cavuldak, okulun akademik ve idari personeli ile öğrenci yakınları katıldı.
      2023-2024 Eğitim Öğretim yılında okul birincisi Maliye programından Cansu Soydemir oldu. Başarı kütüğüne birincilik etiketini çakan Cansu Soydemir’e, birincilik plaketini MCBÜ Rektörü Prof.Dr.Rana Kibar verdi.
      Açılış konuşmasını yapan Gördes Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr.Selim Duramaz: “Yıllardır binlerce öğrencimizi böyle güzel bir binadan mezun ederek hayata uğurlamamıza vesile olan tüm Gördeslileri, yine şimdiye kadar yüksekokulumuza hizmet etmiş ve emekli olmuş tüm akademik ve idari personelimizi  şükranla anıyorum.” ifadelerini kullandı.    Öğrencilere seslenen Duramaz: “Geleceğin güçlü ve büyük Türkiye’sine imza atacak olan sizlersiniz. Bunu da çok çalışarak gerçekleştireceksiniz. Gazi Mustafa Kemalin dediği gibi yalnız tek bir şeye ihtiyacımız var o da çok çalışmak ve çalışkan olmak” şeklinde konuştu.
       MCBÜ Rektörü Prof.Dr.Rana Kibar yaptığı konuşmada “32 yıllık köklü bir geçmişe sahip olan üniversitemiz bilimin ışığında, her yeni yıl binlerce mezunumuzu hayat yolculuğuna uğurluyor. Ailelerimizin bu gururlu gününde sevinçlerine ortak olmaktan son derece mutluyuz. Bugüne kadar 5 bin civarında mezun veren Gördes Meslek Yüksekokulumuzun, yeni mezunlarına başarılar diliyorum, yolları açık olsun” dedi.
       Gördes Belediye Başkanı İbrahim Büke: “Buradaki öğrenciler bizim misafirlerimiz, onların her zaman yanlarında olacağız. Mezunlarımızı Gördes’in birer kültür elçisi olarak görüyoruz. Siz değerli ailelerimizi böyle ışıl ışıl gençleri yetiştirdiği için yürekten kutluyorum. Mezun arkadaşlarımızı tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.
      Dereceye giren öğrencilere ödülleri verildikten sonra Demirci Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi bölümü öğretim üyeleri Doç.Dr.Kutup Ata Tuncer ve Dr.Öğretim Üyesi Seçil Soytok Nalçacı tarafından müzik dinletisi sahnelendi. Dinletiyi konuklar büyük beğeniyle izledi.
Misafirlere lokma ve pilav-ayran ikram edilen Mezuniyet Töreni, öğrencilerin temsili mezuniyet belgelerini alması ve kep fırlatmalarıyla birlikte sona erdi.